16. apríla 2010

Californication



Komédia / Dráma
USA, 2007, 36x30 min

Režie: Stephen Hopkins, Scott Winant, Michael Lembeck, Bart Freundlich, Ken Whittingham, Tucker Gates, Scott Z. Burns, John Dahl, David Von Ancken, David Duchovny, Michael Lehmann, Jake Kasdan
Hrají: David Duchovny, Natascha McElhone, Madeline Zima, Madeleine Martin, Evan Handler, Rachel Miner, Amy Price-Francis, Chris Williams, Paula Marshall, Callum Keith Rennie, Carla Gallo, Camille Langfield, Lance Barber, Kathy Christopherson, Angus Macfadyen, Robert Merrill, Mark Margolis, Meredith Monroe, Judy Greer, Lucy Davis, Michelle Lombardo, Brian Posehn, Carly Pope, Pamela Adlon, Henry Rollins, Justine Bateman, Zita Vass, Lynn A. Henderson, Paul Rae, Eva Amurri, Luenell , Michele Nordin, Ezra Miller, Sheri Moon Zombie, Kathleen Turner, Embeth Davidtz, Peter Gallagher, Ed Westwick, Adam Silver, Alexis Arquette, Ellen Woglom, Mädchen Amick, Joaquin Pastor

Seriál Californication, ktorý je z produkcie Showtime (Dexter) rozpráva o spisovateľovi Hanku Moodym (David Duchovny), ktorý vo svojom živote si užíva s každou ženou, o ktorú zakopne a je jedno či má tvorivú krízu alebo sa mu nedarí.

Jadro seriálu sú práve problémy Moodyho so ženami, a charakter Duchovneho, ktorý po nadupanej Evolúcii (r. Ivan Reitman), plne s plnou parádou prešiel na svoj komediálny talent, ktorý naplno využíva v tomto seriáli.

Do toho si pridajme charakter Charlieho Harpera (Dva a Pol Chlapa), skvelého agenta Evan Handler (Sex v Meste) a vynikajúce vedľajšie postavy, potom čierny vulgárny humor, ktorý pasuje seriálu a prostredie Los Angeles a máme tu jeden z najlepších seriálov, ktorý momentálne beží v TV.

Seriál má natočené 3 série po 12 častí.

Hodnotenie: 5/5

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=gQ7yaQhXJAI

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára