17. apríla 2010

Lov na Exmanželku



Akčný / Komédia / Romantický
USA, 2010, 110 min

Režie: Andy Tennant
Hrají: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Christine Baranski, Siobhan Fallon, Cathy Moriarty, Jason Sudeikis, Dorian Missick, David Costabile, Peter Greene

Milo Boyd (Gerard Butler - 300, Chceš ma, chcem ťa) si rád vypije, vytvára problémy a je lovec odmien. Jeho exmanželka Nicole Hurley pracujúca pre noviny, sa pernamentne nedostavuje na súd, tak preto Milo dostáva ako ďalšiu zákazku uloviť svoju exmanželku.

Spojenie asi najcharizmatickejšieho herca súčasnosti Gerarda Butlera a Jennifer "Rachel" Aniston a k tomu rutinéra Andy Tennant (Mačacie Zlato) mal zaistiť finančný úspech tomuto filmu, ale vďaka zlyhaniu marketingu nepriniesol.

Butler si proste kope svoju hláškovaciu ligu, ja sa priznám žerem ho aj s navijákom, je to borec, ktorý si vie proste vyberať svoje role. Jennifer Aniston je stále kosť a chémia medzi týmito dvoma hercami, ktorá je aj v skutočnosti je aj na plátne, čo je fajn pre film.

Solídny rozbeh filmu a tendenciu hláškovania, zabrzdí zápletka, do ktorej sa hlavní hrdinovia dostali, čo je dosť na škodu, pretože filmu by nezaškodilo ho trochu skrátiť. Ide o celkom nezávadný akčno-komediálny film na spôsob napr. Pána a Pani Smithovcov, ktorí neurazí bežného návštevníka kina.

Hodnotenie: 3/5

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=czXE0aALfek

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára