20. júna 2010

A-Team



Akční / Dobrodružný / Komedie
USA, 2010, 119 min

Režie: Joe Carnahan
Hrají: Bradley Cooper, Liam Neeson, Sharlto Copley, Quinton 'Rampage' Jackson, Jessica Biel, Patrick Wilson, Omari Hardwick, Brian Bloom, Dwight Schultz, Dirk Benedict, Yul Vazquez

Rok 2010 mal byť návratom akčných buddie filmov a hlavne legendárnym návratom slávneho seriálu "The A-Team", ktorý sa dostal aj do povedomia slovenských divákov.

Slávna štvorka Hannibal, Peck, Murdock a B.A. bola inovovaná modernejšou a hlavne vtipnejšou verziou pre mladých, aj keď originálnemu B.A. hraného Mr.T sa nevyrovná nik. Ale teraz sa dostávame k filmu. Režisérom je Joe Carnahan, ktorého Zabiť Esa bolo miernym sklamaním, ale po akčnej stránke dokázal zvládnuť prehľadnosť a efektívnosť..ale nik nevidel ako si poradí s obrovským rozpočtom.

A vydaril sa mu tento film na výbornú, je to jednoznačne najlepší blockbuster/popcorn tohoto roku. Má všetko čo má takýto film mať...nadupanú akciu, humor, sympatických hrdinov, dobrého záporáka...proste správny žánrový mix.

Tentoraz bol príbeh inovovaný, a vo filme sa jedná o očistenie A-Team, ktorý bol neprávom odsúdený a za jednu akciu. K tomu im dopomáha krásna Jessica Biel, ktorá vďakabohu nie je na okrasu a chémia medzi ňou a Bradleym Cooperom (Pack) je ohromujúca.

Čo je ale najlepšie na celom filme, je kadencia hlášok a to priam smrtiacim spôsobom. Je ťažké sa rozpisovať o tomto filme, pretože je nutná povinnosť akčného diváka ho vidieť v kine, pretože je to proste konečne film, ktorému nič nechýba.

P.S. Počkajte si chvíľu po titulkoch, bude odkaz na seriál :)

Hodnotenie: 5/5

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Y299mIW-n2A&feature=related

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára